O meni

Zdravo i dobrodošli na moj online dnevnik,

Ja sam Nevena, a trčanjem sam počela da se bavim u maju 2016. godine, kada sam se nakon putovanja u Nepal, na kom sam upoznala momka iz Zagreba koji se pripremao za svoj prvi polumaraton, zainteresovala za trčanje.

To mi je bilo interesantno i po povratku sam na internetu pronašla BRC, koji je u tom periodu organizovao upis novih polaznika. Postala sam njihov član, nakon toga trčala svoj prvi polumaraton na Hvaru. Od tada sam uglavnom birala destinacije za putovanje ukoliko se u određenom gradu održava zanimljiva trka a u treninzima mi je asistirao trener, prijatelj i podrška Petar Šuša. U proleće 2018. godine zainteresovala sam se za triatlon, sport tri discipline.

Ovde možete pronaći moja iskustva, impresije i doživljaje vezane za putovanja, posete određenim mestima i gradovima, iskustva sa trka na kojima sam učestvovala & malo o gastronomiji 🙂

O tome zašto pišemo, bosanski autor Bekim Sejranović u svom Dnevniku jednog nomada navodi:

“…čovjek zaboravlja događaj po događaj, osobu po osobu, stvar po stvar, krajolik po krajolik, ulicu po ulicu, grad po grad… i zato, dakle, pišemo, jer želimo zapamtiti događaje, ljude i stvari na način koji se nama čini prihvatljivim. Pišemo autobiografske romane kako bismo drugima, ali ipak, prvenstveno sebi, ispričali tko smo jer to se, vjerovali ili ne, iznenađujuće lako zaboravi”.